I FYR & FLAMME – På toppen i mere end 30 år

Pejsemanden & Brændeovne.

Over 35 års erfaring med Morsø brændeovne.

Vi kender alle modellerne samt reservedelene, vi lagerfører hele morsøprogrammet med tilhørende sliddele, og vi sender til hele landet fra dag til dag, ring eller mail til os.  pejsemanden@os.dk 

Alle Morsø brændeovne er svanemærket. Morsø brændeovne har markant lavere udledninger til miljøet, end svanemærket kræver, og Morsø brændeovne er testet for partikeludslip og overholder verdens skrappeste miljøkrav. Fyrer man rigtigt i en Morsø brændeovn så kommer der ingen røg op af skorstenen, kun lidt varmedis,- gasser og sodpartikler afbrændes effektivt i en Morsø brændeovn. Køber du en Morsø brændeovn, så holder den gennemsnitligt de næste 30 år, Morsø er danske arbejdspladser, Morsø støbejern er hovedsagelig genbrugsjern som støbes hos de bedste jernstøberier og samles i Nykøbing Mors.

MORSØ SERVICECENTER HOS PEJSEMANDEN. Hos Pejsemanden lagerfører vi gængse morsø slid og reservedele, og Karsten Pejsemand har arbejdet med morsø brændeovne i over 30 år og behøver intet reservedelskatalog. Kom med din låge til morsøovnen og vi skifter hurtigt glas eller pakninger, montørerne kommer også ud hos kunderne for servicebesøg.


 

Morsø 8190 er en variant af den populære 8100-serie. Brændeovnen Morsø 8190 er udstyret med en 419 mm høj glat sokkel, der giver ovnen et slankt og moderne udtryk.

Morsø 8190 har som de øvrige ovne i 8100-serien et stort glasparti og er fremstillet i støbejern.

Pris: Kr 15.995,-
SOMMERTILBUD  Kr 11.495,-

Læs mere

 

 

 

 

Morsø

Lirum Larum
.

Læs mere

 

Morsø3

LirumLæs mere

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>